What's going on with the site? - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-11-2006, 04:48 PM   #1
Senior Member
 
BOBSMITH's Avatar
 
Trailer: 2002 Casita Freedom Deluxe / 2007 Nissan Frontier King Cab
Posts: 729
When I go to the home page, I get a mish-mash of images and text. I was only able to access the main wite because I clicked on the image of the FGRV at the campsite, which transferred me here.

I hope another hack is not underway!
__________________

__________________
BOBSMITH is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 05:23 PM   #2
Junior Member
 
Posts: 18
Quote:
When I go to the home page, I get a mish-mash of images and text. I was only able to access the main wite because I clicked on the image of the FGRV at the campsite, which transferred me here.

I hope another hack is not underway!


It also took me a while to navigate to the Forum pages. something has gone wrong !

Colin
__________________

__________________
Colin is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 06:09 PM   #3
Senior Member
 
Donna D.'s Avatar
 
Name: Donna D
Trailer: Escape 5.0 TA, 2014
Oregon
Posts: 24,433
Don't know, I've notified webguy.

Hang on!
__________________
Donna D.
Ten Forward - 2014 Escape 5.0 TA
Double Yolk - 1988 16' Scamp Deluxe
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 08:21 PM   #4
Senior Member
 
Trailer: 1984 U-Haul 13 ft
Upstate New York (near Albany)
Posts: 108
Unhappy

Quote:
When I go to the home page, I get a mish-mash of images and text. I was only able to access the main wite because I clicked on the image of the FGRV at the campsite, which transferred me here.

I hope another hack is not underway!
I thought it was my computer. I accessed the forum the same way that you did. Phew! Now I know it is not my computer.
__________________
Patty S. is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 10:01 PM   #5
Senior Member
 
Doug Mager's Avatar
 
Trailer: 1975 13 ft Trillium
Posts: 2,536
Registry
Navigation of the site is no problem here, but when I first clicked on the site I DID have the same thing(s) appear as BOBSMITH indicated!!
__________________
Doug Mager is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 10:04 PM   #6
Moderator
 
Gina D.'s Avatar
 
Name: Gina D.
Trailer: '77 Leocraft 17 & Former Burro owner and fan!
West Coast USA
Posts: 9,016
Registry
THX,

We are aware of an anomily and Mike will get it fixed.
__________________
Gina D. is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 10:39 PM   #7
Senior Member
 
Trailer: 2000 19 ft (formerly 17 ft) Casita Freedom Deluxe ('Nuestra Casita') / 2000 4WD V8 Tundra
Posts: 760
Send a message via Yahoo to Kurt & Ann K.
Thanks for the fix! About 8:36 PM the correction appeared.
Kurt & Ann K.

PS.,
Sorry, only worked once, then back to the "mish-mash".
PPS.,
Clearing the cache seems to have cured our problem.
__________________
Kurt & Ann K. is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2006, 10:53 PM   #8
Senior Member
 
Bigfoot Mike's Avatar
 
Name: Mike
Trailer: Bigfoot 25 ft
Posts: 7,317
I have been on the road all day, sorry.

I hired a programmer to make a security update to some outdated software. He broke some other software which I just fixed.

Sorry to worry everyone.
Mike
__________________
Bigfoot Mike is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 06:34 AM   #9
Senior Member
 
Joe MacDonald's Avatar
 
Trailer: Trillium
Ontario
Posts: 753
the site still wouldn't show up for me, until I cleared the Mozilla cache, then it was ok.

Joe
__________________
Joe MacDonald is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 11:56 AM   #10
Moderator
 
Gina D.'s Avatar
 
Name: Gina D.
Trailer: '77 Leocraft 17 & Former Burro owner and fan!
West Coast USA
Posts: 9,016
Registry
Thanks Mike, for working all nite to fix after a long day!
__________________
Gina D. is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 12:08 PM   #11
Senior Member
 
Name: Darwin
Trailer: 2002 19 ft Scamp 19 ft 5th Wheel
Posts: 3,029
Send a message via Yahoo to Darwin Maring
Suggestion: Hire a diferent programmer because it's still broke.
__________________
Darwin Maring is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 12:17 PM   #12
Moderator
 
Gina D.'s Avatar
 
Name: Gina D.
Trailer: '77 Leocraft 17 & Former Burro owner and fan!
West Coast USA
Posts: 9,016
Registry
Clear your cache Darwin.

It will work fine.
__________________
Gina D. is offline   Reply With Quote
Old 11-12-2006, 09:36 PM   #13
Moderator
 
Frederick L. Simson's Avatar
 
Name: Frederick
Trailer: Fiber Stream
California
Posts: 8,151
Registry
Send a message via AIM to Frederick L. Simson
Talking

Quote:
the site still wouldn't show up for me, until I cleared the Mozilla cache, then it was ok.

Joe
Quote:
Clear your cache Darwin.

It will work fine.

I had to do the same.
__________________

__________________
Frederick - The Scaleman
1978 Fiber Stream 16 named "Eggstasy" & 1971 Compact Jr. named "Boomerang"
Frederick L. Simson is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to the Site Justin Doody General Chat 10 08-06-2010 05:23 AM
Hello - New to site Mike Yager General Chat 10 02-21-2008 12:43 PM
How to fix anything on an RV site d_wildemann Problem Solving | Owners Helping Owners 1 10-23-2007 04:53 AM
HEre's another site... Doug Mager General Chat 0 09-16-2007 07:58 PM
Anyone need a site? Sharon Herman Oregon Gatherings 5 07-16-2007 04:20 AM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 08:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.