Running Lights Stay on When not Connected to Tow Vehicle - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-16-2010, 06:11 PM   #1
Member
 
ted saxton's Avatar
 
Trailer: 2007 13 ft Scamp / 2006 Jeep Liberty Renagade V6
Posts: 75
i was pulling my scamp today through a rainstorm found out the the running lights stay on when i turned the tow vehicle lights off it is parked in my drivway with lights on
__________________

__________________
ted saxton is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 06:27 PM   #2
Senior Member
 
Larry C Hanson's Avatar
 
Name: Larry H
Trailer: Trillium
Arizona
Posts: 303
Hi ....
Sounds like the wire that supplies the 12VDC to the trailer from the
tow vehicle is shorting to the wire that sends juice to the running lights
of the trailer. This would allow the trailer battery light the running lights.
I would start with the plug that plugs into the trailer by the hitch when
troubleshooting this.

BTW, disconnect the trailer battery until you get the problem solved.

Larry H
__________________

__________________
Larry C Hanson is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 07:51 PM   #3
Member
 
ted saxton's Avatar
 
Trailer: 2007 13 ft Scamp / 2006 Jeep Liberty Renagade V6
Posts: 75
Quote:
Hi ....
Sounds like the wire that supplies the 12VDC to the trailer from the
tow vehicle is shorting to the wire that sends juice to the running lights
of the trailer. This would allow the trailer battery light the running lights.
I would start with he the plug that plugs into the trailer by the hitch when
troubleshooting this.

BTW, disconnect the trailer battery until you get the problem solved.

Larry H
thank you i will try that
__________________
ted saxton is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2010, 10:10 PM   #4
Senior Member
 
Larry C Hanson's Avatar
 
Name: Larry H
Trailer: Trillium
Arizona
Posts: 303
Quote:
thank you i will try that
You are welcome.
Used to be an ET before retiring.
Always nice to hear about an unusual problem and its solution.
Larry H
__________________
Larry C Hanson is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2010, 08:20 PM   #5
Junior Member
 
Jackie R's Avatar
 
Trailer: Scamp 13 ft 1978
Indiana
Posts: 23
Hi there, I had a similar issue. No dc power in the camper, but one front side lamp would stay on. I changed the fuse and found a wire on the pump had come loose. Once connected back up everything was fine.......check the dc wiring and fuses.....
I don't know much about scamps, I've always had pop ups and just recently purchased a '78 scamp and finding things need replaced....ha....
__________________
Jackie R is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
lighting, lights


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Running lights Carol Crawley Towing, Hitching, Axles and Running Gear 6 04-13-2008 12:22 AM
DC lights working with no battery connected???? dora D Problem Solving | Owners Helping Owners 4 10-10-2007 07:17 PM
Running Lights jrnutpaul Problem Solving | Owners Helping Owners 15 11-20-2006 08:57 PM
new running lights Dan Quinn Problem Solving | Owners Helping Owners 24 05-08-2006 07:06 PM
Running lights Carol Crawley Problem Solving | Owners Helping Owners 0 12-31-1969 07:00 PM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 06:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.