Auto Un-log-in - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-31-2012, 08:31 PM   #1
Senior Member
 
Denece's Avatar
 
Name: Denece
Trailer: Compact II
California
Posts: 312
Registry
Auto Un-log-in

Is anyone else having this problem?
I log in, write a note in the forum. Then have to log in again after it posts.

I don't get it.

Denece
__________________

__________________
Denece is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2012, 08:57 PM   #2
Senior Member
 
Name: None
Trailer: None
None
Posts: 2,734
Yes Same Problem

Yes i've had the same problem + I sign in and it says name or password in memory is wrong - sometimes it takes 3 attempts to sign in .+ Over 1/2 the time when I click on search nothing happens . I think the new format has a few bugs
__________________

__________________
steve dunham is offline   Reply With Quote
Old 01-31-2012, 10:41 PM   #3
Administrator
 
Mary F's Avatar
 
Name: Mary
Trailer: Escape 21; (formerly Casita LD 17 & 16)
Texas
Posts: 9,711
Registry
Denece and Steve, Are your browsers set to accept cookies from the site? I know things get wacky if the cookies aren't accepted.

Is it the "new" look (2.0) you're having problems with? Or is it the old "default" skin?

Sorry for the hassle. We'll get to the bottom of it.
__________________
Mary F Fiberglass Rules!
________________________________
FGRV Forum Custom Search
Mary F is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 12:18 AM   #4
Senior Member
 
Name: Dave
Trailer: Bigfoot 25 RB and Bigfoot 21RB
British Columbia
Posts: 1,143
"un-log in"

Quote:
Originally Posted by Mary F View Post
Denece and Steve, Are your browsers set to accept cookies from the site? I know things get wacky if the cookies aren't accepted.

Is it the "new" look (2.0) you're having problems with? Or is it the old "default" skin?

Sorry for the hassle. We'll get to the bottom of it.
Mine still does it from time to time. My browser (Firefox) is set up to mirror myself. (It can be bribed with cookies, do-nuts and butter tarts )

Clicking "remember me" when signing in sometimes helps, sometimes not so much

If I exit sans hitting "log out" it seems to confuse the whee outta it, but if I do hit "Log Out" when I am leaving, the next screen says "all cookies deleted"
__________________
BCDave is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 11:02 AM   #5
Administrator
 
Janet H's Avatar
 
Name: Janet
Trailer: Argosy
Washington
Posts: 1,750
Registry
I agree this is a cookie handling issue. If you don't log out you will be disconnected from the server anyway after a bout 30 minutes of inactivity...
__________________
.
FGRV Forum Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:08 PM   #6
Senior Member
 
Name: None
Trailer: None
None
Posts: 2,734
Log In

I attempt to log in .I go to name and type in the first letter of my name S.
My name Steve Dunham pops up and so does 6 dots in the password area.
I click on enter and it comes up that I have entered the wrong name or password and to try again, I sometimes have to try 3 or 4 times to log in before it is accepted (I NEVER CHANGE ANY DATA NAME OR PASSWORD )

I try to enter the search area by clicking on search and 1/2 the time the search menu does not appear . I then Log Off and Shut down my computer and start the process all over again That seems to help
__________________
steve dunham is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:45 PM   #7
Senior Member
 
Donna D.'s Avatar
 
Name: Donna D
Trailer: Escape 5.0 TA, 2014
Oregon
Posts: 24,433
Two things come to mind in most situations. When was the last time you shut down your computer? You'd be surprised the number of people who keep them in sleep mode. Rebooting often fixes a multitude of problems. When was the last time you deleted the cache (temporary files)? If you're having problems with passwords, I'd delete cookies (passwords) as well, just be aware you will lose the password(s) for all forms/web sites you log into.
__________________
Donna D.
Ten Forward - 2014 Escape 5.0 TA
Double Yolk - 1988 16' Scamp Deluxe
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 10:45 AM   #8
Senior Member
 
Denece's Avatar
 
Name: Denece
Trailer: Compact II
California
Posts: 312
Registry
What has been happening to me on my laptop, but not the iPhone app, is that I log in, read a few posts, reply and as the page refreshes after I send it is the log in screen asking me to please log in. I'll see if it happens this morning. I do shut down every day so I don't think thats the problem, and I delete my cache about once a week.

Here goes nothin
__________________
Denece is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 10:46 AM   #9
Senior Member
 
Denece's Avatar
 
Name: Denece
Trailer: Compact II
California
Posts: 312
Registry
Worked fine now. Who knows what lurks in the heart of the 'Puter...?
__________________

__________________
Denece is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Log in John Perry Forum Admin, News & Announcements 12 12-29-2007 01:29 PM
Log in jrnutpaul Forum Admin, News & Announcements 4 12-25-2005 12:00 PM
Log off or turn off? General Chat 0 12-31-1969 07:00 PM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.