Back button issue - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-19-2008, 12:43 PM   #1
Senior Member
 
Sandra Lair's Avatar
 
Trailer: 1982 Scamp 13 ft
Posts: 379
Back button issue

Is it just me, or is anyone else finding that their "back" button doesn't work on the FGRV site now? It works on all other sites I use. Just wondering...
Sandra
__________________

__________________
Sandra Lair is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 12:56 PM   #2
Senior Member
 
Flygal's Avatar
 
Name: Brandy
Posts: 714
Quote:
Is it just me, or is anyone else finding that their "back" button doesn't work on the FGRV site now? It works on all other sites I use. Just wondering...
Sandra

OH thank heavens I thought it was just me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________

__________________
Flygal is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 12:56 PM   #3
Senior Member
 
Greg A's Avatar
 
Name: Greg
Trailer: 2015 Escape 19
Arizona
Posts: 1,828
Works on mine.
Using Firefox and not IE 7, I just checked IE7 and it is acting squirrelly which is why I use Firefox...
__________________
Owner:
Fiberglass-RV-4Sale.com
Scamp Owners International
2015 Escape 19 & 1997 Scamp 19
Greg A is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 01:25 PM   #4
Senior Member
 
Booker B.'s Avatar
 
Trailer: 1976 Trillium 13 ft
Posts: 983
There was an browser patch pushed out for all version of IE 2 nights ago. They may have changed some functionality.
__________________
Booker B. is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 01:34 PM   #5
Senior Member
 
Rarebird's Avatar
 
Name: Marjie
Trailer: Trillium 4500
New York
Posts: 240

My back button has never worked on this site. I just click on exactly where I want to go, such as the specific forum, or other area of the web site.
Marjie
__________________
Rarebird is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 01:43 PM   #6
Senior Member
 
Joe Z's Avatar
 
Trailer: Casita
New River AZ
Posts: 1,043
This back button problem was mentioned on this site a few times already ( I had the same problem) and this link fixed it for me permanently.It has to be configured to NOT "Show friendly error messages"

Joe

http://support.adobe.com/devsup/devs...docs/53858.htm
__________________
Joe and Linda
2013 Casita SD
Dodge Ram 4x4
Joe Z is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 03:15 PM   #7
Senior Member
 
Tom Trostel's Avatar
 
Name: Tom
Trailer: 1980 Bigfoot 17 ft
Texas
Posts: 1,300
Registry
Send a message via AIM to Tom Trostel Send a message via MSN to Tom Trostel
Thanks Joe! This worked for me, and it's the first time the back button has worked in months.



Tom Trostel
__________________
1980 Bigfoot 17' & former owner of 1973 Compact Jr
Tom Trostel is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 07:53 PM   #8
Senior Member
 
Doug Mager's Avatar
 
Trailer: 1975 13 ft Trillium
Posts: 2,536
Registry
Well, the non-functioning back button issue rears its ugly (LOL) head yet again huh?
I'm on IE and had issues a while back, then without me doing anything, all of a sudden the back button worked AGAIN. It worked fine for a fair while then I noticed a while back the back was no longer takin me back (again). WHAT is causing the mildly frusterating change?? I have also loaded and used Foxfire but use it only to try accessing THIS site. I don't really like the 'look' of the site viewed with Foxfire. This is THE only site that I (and I see others as well) have 'issues' with the back button feature. Yes, I know its a small issue, but it does make me wonder what's up and WHY???
__________________
Doug Mager is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 09:23 PM   #9
Senior Member
 
Ann B's Avatar
 
Trailer: 1978 Boler 13 ft
Ontario
Posts: 178
Thank you it worked!!!!
(I did it!!)
__________________
Ann B is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 09:29 PM   #10
Senior Member
 
Name: Vivian
Trailer: 1999 Scamp 16 ft ('The Pod')
Washington
Posts: 293
In IE the back button will work if I click it three times. It works on the first click in Firefox.
Thanks for the link, Joe. That fixed it.
__________________
Vivian is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 11:00 PM   #11
Senior Member
 
Doug Mager's Avatar
 
Trailer: 1975 13 ft Trillium
Posts: 2,536
Registry
Joe... I did as you suggested and it made NO difference at all <frustration is setting in>
__________________
Doug Mager is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2008, 11:03 PM   #12
Senior Member
 
Doug Mager's Avatar
 
Trailer: 1975 13 ft Trillium
Posts: 2,536
Registry
OOPSIE, Joe I have chicken placenta all over my face (What again??). It does NOW seem to work, but now I'm wondering what other 'ghosts' will come out of the closet because of this change and STILL I'm wondering WHY these 'back' issues have been re-occuring, with me , any way???
__________________
Doug Mager is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2008, 09:07 AM   #13
Senior Member
 
Joe Z's Avatar
 
Trailer: Casita
New River AZ
Posts: 1,043
chicken placenta...... I Like that
Glad to hear that the back button problem fix worked for everyone and the fix did not cause any problems at all for any other of my applications. (re-boot after the fix)
I can't take credit for the fix as i believe it was the owner of this site that first posted it.
Merry Christmas and Happy Holidays to everyone out here.
Joe/Lin
__________________
Joe and Linda
2013 Casita SD
Dodge Ram 4x4
Joe Z is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2008, 09:49 AM   #14
Senior Member
 
Doug Mager's Avatar
 
Trailer: 1975 13 ft Trillium
Posts: 2,536
Registry
Well THANKS to EVERYONE involved in correcting this issue and it doesn't seem to affect any other 'thing' in my 'puter, except it might have helped speed it up a titch!!!
Attached Images
 
__________________

__________________
Doug Mager is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Back Button Wearing out Mike and Sarah K Forum Admin, News & Announcements 4 03-16-2010 05:12 PM
back button problems matt scott Forum Admin, News & Announcements 13 10-31-2008 12:30 AM
3 clicks of the back button James H. Forum Admin, News & Announcements 10 04-06-2008 03:13 PM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 07:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.