Unable to Navigate with the Back Button - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-11-2007, 06:10 PM   #1
Senior Member
 
Name: Paul
Trailer: Escape 19 ft (sold) Escape 21 May 2014
Wisconsin
Posts: 258
Registry
IE 7 running on Vista Business. I cannot navigate out of a forum with the back button. On some occassions using the back button three times will take me back one level. Usually have to go to the recent web page drop down list and find a link that will work. That is where the HTTP Error 404 - Not found shows up.
__________________

Paul Braun is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2007, 07:56 PM   #2
Senior Member
 
Steve L.'s Avatar
 
Name: Steve
Trailer: 2003 Casita 16' SD
Michigan
Posts: 1,762
Registry
Quote:
IE 7 running on Vista Business. I cannot navigate out of a forum with the back button. On some occassions using the back button three times will take me back one level. Usually have to go to the recent web page drop down list and find a link that will work. That is where the HTTP Error 404 - Not found shows up.
Try the unclicking the "show friendly http errors" fix, then restart IE

Starting at post post #48 http://www.fiberglassrv.com/board/index.ph...st&p=253918

Worked for me.
__________________

__________________
Quando omni flunkus, moritati.
Also,
I'm a man, but I can change, if I have to, I guess.
Steve L. is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2007, 06:31 PM   #3
Senior Member
 
Name: Paul
Trailer: Escape 19 ft (sold) Escape 21 May 2014
Wisconsin
Posts: 258
Registry
Nice job, that did the trick.
Paul Braun is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2007, 10:48 AM   #4
Senior Member
 
brendadave's Avatar
 
Trailer: 1976 Trillium 13 ft
Posts: 229
Quote:
Try the unclicking the "show friendly http errors" fix, then restart IE

Starting at post post #48 http://www.fiberglassrv.com/board/index.ph...st&p=253918

Worked for me.
Worked for me too!
brendadave is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2007, 08:23 PM   #5
Member
 
Yves Pelchat's Avatar
 
Name: Yves
Trailer: Bigfoot 17 ft (15B17G)
Quebec
Posts: 94
Quote:
Try the unclicking the "show friendly http errors" fix, then restart IE

Starting at post post #48 http://www.fiberglassrv.com/board/index.ph...st&p=253918

Worked for me.

Worked for me too. Thanks Steve.

Yves.
Yves Pelchat is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
back button problems matt scott Forum Admin, News & Announcements 13 10-30-2008 11:30 PM
3 clicks of the back button James H. Forum Admin, News & Announcements 10 04-06-2008 02:13 PM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Featured Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 11:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.