viewing problems - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-06-2010, 02:40 PM   #1
Senior Member
 
sugermc's Avatar
 
Trailer: 1983 13 ft Scamp and 1985 13 ft Scamp
Posts: 145
Is anyone having viewing problems on the site? my back button is not working, well I found some info an I think I solved the problem, just needed to dig a little I guess,
__________________

__________________
sugermc is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2010, 07:37 PM   #2
Senior Member
 
Donna D.'s Avatar
 
Name: Donna D
Trailer: Escape 5.0 TA, 2014
Oregon
Posts: 24,433
anyone using Internet Explorer may be having problems. Long time members know the fix. It's something that happens everytime we do an upgrade to the software. Suffice it to say it's tied to security issues for FiberglassRV.

See this post by me for the solution: Back Button http errors
__________________

__________________
Donna D.
Ten Forward - 2014 Escape 5.0 TA
Double Yolk - 1988 16' Scamp Deluxe
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 09:13 PM   #3
Senior Member
 
Anne H's Avatar
 
Name: Anne
Trailer: Escape 17 ft 2006 / 2005 Honda Pilot
Oregon
Posts: 465
Registry
Thanks for republishing this fix Donna!! It's been driving me nuts too - and I couldn't remember the fix!
__________________
Anne H and Fay Wray, the cat | Portland, OR
en Plein Air (2016 19' Escape; 2016 Honda Pilot )
http://rightbrainrightlane.blogspot.com/
Anne H is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2010, 09:27 PM   #4
Senior Member
 
Donna D.'s Avatar
 
Name: Donna D
Trailer: Escape 5.0 TA, 2014
Oregon
Posts: 24,433
You're welcome Anne. Most of the mod/admins forget this is a problem for folks using IE.. because we use Firefox.... or MACs
__________________
Donna D.
Ten Forward - 2014 Escape 5.0 TA
Double Yolk - 1988 16' Scamp Deluxe
Donna D. is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2010, 06:22 PM   #5
Member
 
Mark J's Avatar
 
Trailer: 13 ft Scamp 1999
Posts: 80
So I did the fix which worked.

Now whenever I open an embedded photo which opens in a new window it takes about 3 seconds for the new window to close after clicking te x at the top right corner!

Anyone else having this problem?
__________________
Mark J is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
viewing thread answers(posts)??? Timmy T Forum Admin, News & Announcements 2 06-10-2009 01:03 PM
pad problems Pamela H Problem Solving | Owners Helping Owners 5 03-25-2009 03:50 PM
More problems Anne H Forum Admin, News & Announcements 19 12-06-2007 08:30 PM
Viewing Problem william russell General Chat 3 11-18-2005 10:36 PM

» Trailer Showcase

Lilly

Antonia

Trillium

Glen_
» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 04:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.