Fuse Blows When Towing - Page 3 - Fiberglass RV


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-03-2015, 05:12 PM   #29
Raz
Senior Member
 
Raz's Avatar
 
Name: Raz
Trailer: Trillium 2010
Vermont
Posts: 4,055
You did say the previous owner did some creative wiring. Right? Raz
__________________

__________________
Raz is online now   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 11:07 PM   #30
Senior Member
 
Name: Tim
Trailer: Boler
Alberta
Posts: 212
Well the battery checks as OK so that isn't the problem. Not sure what to do now as that was the easy fix.
__________________

__________________
TimR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2015, 01:04 AM   #31
Senior Member
 
Carol H's Avatar
 
Name: Carol
Trailer: 22' Airstream Formerly 16' Scamp
British Columbia
Posts: 11,731
Registry
Quote:
Originally Posted by TimR View Post
If that is the problem, at least it would be an easy fix! Of course I could never show my face again from embarrassment!! :P
Trust me you would be surprised how often its the issue - especially on Scamps which are not as some think they should be - Positive to Black and Negative to White.
Carol H is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2015, 04:24 AM   #32
Raz
Senior Member
 
Raz's Avatar
 
Name: Raz
Trailer: Trillium 2010
Vermont
Posts: 4,055
Quote:
Originally Posted by TimR View Post
Well the battery checks as OK so that isn't the problem. Not sure what to do now as that was the easy fix.
Did you make sure the polarity is correct from the trailer 7 pin to the battery? Raz
__________________
Raz is online now   Reply With Quote
Old 04-10-2015, 04:26 AM   #33
Senior Member
 
Name: Tim
Trailer: Boler
Alberta
Posts: 212
No haven't even de-winterized yet. Just had the batteries in my basement so they didn't freeze over winter. And I thought black was always negative? So might very well have been the problem.
__________________
TimR is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2015, 04:59 AM   #34
Raz
Senior Member
 
Raz's Avatar
 
Name: Raz
Trailer: Trillium 2010
Vermont
Posts: 4,055
Quote:
Originally Posted by TimR View Post
No haven't even de-winterized yet. Just had the batteries in my basement so they didn't freeze over winter. And I thought black was always negative? So might very well have been the problem.
Yea, my trailer is still burried in snow but warm weather next week ....

Don't feel bad if that's the fault. Who ever decided that RV's should have black as positive has been cursed a million times I'm sure. Raz
__________________

__________________
Raz is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tornado blows through campground blodn1 General Chat 1 07-25-2014 10:40 AM
HONDA TV Accessory Outlet Blows Fuses Bob Miller Problem Solving | Owners Helping Owners 0 09-24-2012 11:13 AM
Husband blows up 5th wheel & wife with homemade cannon Matt in SV General Chat 13 03-08-2012 11:31 PM
UHaul Running Lights Out/Fuse Blows on TV Kevin A Problem Solving | Owners Helping Owners 5 01-08-2012 10:09 AM
1991 16ft Scamp water heater blows black smoke Janine & Jim Problem Solving | Owners Helping Owners 2 10-23-2007 03:26 PM

» Upcoming Events
No events scheduled in
the next 465 days.
» Virginia Campgrounds

Reviews provided by


Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -6. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.